Aux Quatre Bonniers

Huur het huis

Aux quatre bonniers kan in totaal negen mensen herbergen.
Ideaal voor grote families, voor een groep vrienden… of voor mensen die veel plaats willen.

Wie dat wil, kan het hele huis afhuren voor zichzelf, familie en vrienden. Want Aux Quatre Bonniers is de perfecte plaats voor wie met een grote groep wil genieten van de grote, en kleine, geneugten van het leven.

Het landhuis is uitgerust met alle moderne comfort. Maar tegelijk ademt dit prachtige pand nog altijd de sfeer van voorbije tijden. Traditie en moderniteit onder één dak dus.

Een pelletkachel zorgt ervoor dat het ruime en lichte salon lekker warm blijft. In de ontbijtruimte vergast een open haard je op vurige gezelligheid.

Op de eerste verdieping wachten duizenden boeken op leesgrage bezoekers. Kies er gerust eentje uit, en breng een zalige middag door tussen letters en lekkers.

Het landhuis telt vier kamers, die elk een eigen badkamer hebben.
Twee suites hebben zelfs een privé sauna.

De voorzijde van het huis heeft een terras dat vaak op de zon uitkijkt. De ideale plek om te ontspannen, want je krijgt er een prachtig zicht op de bosachtige heuvels van de Vesder vallei voor niks bij. Ook aan tuinstoelen, en zelfs aan een BBQ, hebben we gedacht.

Keukenprinsen en -prinsessen
zijn hier de koning te rijk.

Wil je graag de kok in je wakker maken? Dan kan je je kooklust botvieren in de landelijke keuken van Aux Quatre Bonniers. Je vindt er een Amerikaanse koelkast, een vaatwas, toaster, microgolfoven, een waterkoker en een Nespresso koffiezet. Er is zelfs een traditionele pizza oven, die nog perfect dienst doet. De echte culinaire avonturiers kunnen kokkerellen op een ouderwets fornuis dat nog op hout werkt.

Interesse?

Wanneer je het hele huis voor jezelf wil, dan zijn dit de huurprijzen:

weekend
(van vrijdag tot maandagochtend)
De standaard prijs voor een weekend is 850 euro.
Voor een aantal bijzondere weekends geldt echter een huurprijs van 1500 euro. We hebben het over de weekends van Hemelvaart, Pasen, Nieuwjaar, Kerstmis en gelijkaardige buitengewone weekends.
In januari en maart daalt de prijs tot slechts 750 euro.

extra kosten
Schoonmaak: 80 euro
Gebruik van de sauna: 10 euro (optioneel)
Voor water, elektriciteit, pellets en stoofhout rekenen we een forfaitair bedrag van 10 euro per nacht in de zomer, en 15 euro per nacht in alle andere seizoenen.