Aux Quatre Bonniers

Suite Alexandre Dumas

Voorzieningen

  • WiFi
  • Parking
  • Sauna
  • Boxspring bed
  • Smart TV
  • Netflix
  • Elektrische auto opladen aan 0,20 euro per kWh

Een kamer met uitzicht

Suite Alexandre Dumas

Deze suite ontleent haar naam aan auteur Alexandre Dumas, die je zeker kent van klassiekers als De Drie Musketiers en De Graaf van Monte Cristo. Dumas bezocht de vallei van de Vesder en de stad Luik rond 1850.

De suite is gelegen op de eerste verdieping en kijkt uit over de parktuin van het landhuis. Ze is perfect voor twee personen. Er is een slaapzone met een dubbel bed en een zogenaamde “natte” zone met een aparte douchekamer, een toilet en wastafel (haardroger is voorzien) en een ligbad op pootjes (nieuw!). Oh, en deze suite heeft ook een eigen, private sauna. Voor het gebruik van de sauna vragen we voor één nacht slechts 15 euro, 25 euro’s vanaf 2 of meerdere nachten. Badjassen en een flesje Chaudfontaine zijn verkrijgbaar voor 10 euro extra.

“Allen voor één, één voor allen, dat is ons motto.”
Alexandre Dumas

Prijs

69 euro voor één persoon
109 euro voor twee personen

Een uitgebreid regionaal ontbijt is ook inbegrepen in de kamerprijs. Bovendien krijg je een welkomstdrankje aangeboden. In het week-end hanteren we een minimum van 2 overnachtingen en geven we de voorkeur aan aankomst op vrijdag. Je kan ook met bankkaart betalen.

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2020 heeft de gemeente Olne beslist om een toeristenbelasting in te voeren van 0,5 euro per persoon per nacht. Ik reken dit aan voor elke reservatie-aanvraag vanaf 1 februari 2020. Dit bedrag wordt telkens in MUNTSTUKKEN betaald. Het wordt ook vermeld op jullie factuur.
Dank voor jullie begrip.

Annulatievoorwaarden:
Wij vragen een voorschot van 30% bij reservatie via mail of per telefoon. Zonder voorschot is de reservatie niet geldig. Bent u genoodzaakt om te annuleren? Bij annulatie tot 7 dagen voor aankomst wordt enkel het voorschot in rekening gebracht. Bij annulatie tot 3 dagen voor aankomst is 80% van het boekingsbedrag verschuldigd. Bij annulaties op minder dan 3 dagen van de dag van aankomst is het gehele boekingsbedrag verschuldigd.