Aux Quatre Bonniers

Suite Alexandre Dumas

Voorzieningen

  • WiFi
  • Parking
  • Sauna
  • Boxspring bed
  • Smart TV
  • Netflix
  • Elektrische auto opladen aan 0,20 euro per kWh

Een kamer met uitzicht

Suite Alexandre Dumas

Deze suite ontleent haar naam aan auteur Alexandre Dumas, die je zeker kent van klassiekers als De Drie Musketiers en De Graaf van Monte Cristo. Dumas bezocht de vallei van de Vesder en de stad Luik rond 1850.

De suite is gelegen op de eerste verdieping en kijkt uit over de parktuin van het landhuis. Ze is perfect voor twee personen. Er is een slaapzone met een dubbel bed en een zogenaamde “natte” zone met een aparte douchekamer, een toilet en wastafel (haardroger is voorzien) en een ligbad op pootjes (nieuw!). Oh, en deze suite heeft ook een eigen, private sauna. Voor het gebruik van de sauna vragen we 15 euro per nacht extra handdoeken inbegrepen. Wens je nog badjassen en een flesje chaudfontaine dan kan je deze verkrijgen voor een surplus van 10 euro.

“Allen voor één, één voor allen, dat is ons motto.”
Alexandre Dumas

Prijs

110 euro voor één persoon
135 euro voor twee personen

Een uitgebreid regionaal ontbijt is ook inbegrepen in de kamerprijs. In het week-end hanteren we een minimum van 2 overnachtingen en geven we de voorkeur aan aankomst op vrijdag. Je kan ook met bankkaart betalen.

Let op!
Door de stijgende elektriciteitskosten is het niet meer mogelijk om de vorige prijzen voor het gebruik van de privé sauna aan te houden. We vragen bij aankomst vanaf 1 september voor het gebruik van de sauna steeds 35 eur per keer.
Dit geldt ook voor alle bons en cheques, ook al staat er inbegrepen. Mijn excuses!
Dank voor jullie begrip!

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2020 heeft de gemeente Olne beslist om een toeristenbelasting in te voeren van 0,5 euro per persoon per nacht. Ik reken dit aan voor elke reservatie-aanvraag vanaf 1 februari 2020. Dit bedrag wordt telkens in MUNTSTUKKEN betaald. Het wordt ook vermeld op jullie factuur.
Dank voor jullie begrip.

Annulatievoorwaarden:

Wij vragen een voorschot van 30% bij reservatie via mail of per telefoon. Zonder voorschot, naam, adresgegevens en gsm nummer, is de reservatie niet geldig. Bent u genoodzaakt om te annuleren? Bij annulatie tot 7 dagen voor aankomst wordt enkel het voorschot in rekening gebracht. Bij annuleringen op minder dan 7 dagen van de dag van aankomst is het gehele boekingsbedrag verschuldigd.

Vanaf 15 december 2020 gelden ook de volgende regels. Wij kunnen een reservering door jullie geannuleerd tot 7 dagen voor aankomst wegens de huidige pandemie (positieve test of quarantaine, graag met bewijs) gewoon verzetten mits een administratieve kost van 30 euro.
Het voorschot minus de administratieve kost geldt dan als aanbetaling voor jullie gewijzigde reservering.
Bij annulering op minder dan 7 dagen wordt het gehele voorschot in rekening gebracht en niet het volledige bedrag. Maar als de overnachting dan wordt geboekt door anderen, dan betaal je enkel de administratieve kost van 30 euro.
Moet ik verplicht sluiten, kunnen de reservaties gratis omgeboekt worden of krijgen jullie een voucher voor het resterende bedrag. In uitzonderlijke gevallen kan een deel van het voorschot ook terug betaald worden, telkens met vermindering van een administratieve kost.