Aux Quatre Bonniers

Suite Alexandre Dumas

Voorzieningen

  • WiFi
  • Parking
  • Sauna
  • Boxspring bed
  • Netflix
  • Elektrische auto opladen aan 0,70 euro per kWh

Een kamer met uitzicht

Suite Alexandre Dumas

Deze suite ontleent haar naam aan auteur Alexandre Dumas, die je zeker kent van klassiekers als De Drie Musketiers en De Graaf van Monte Cristo. Dumas bezocht de vallei van de Vesder en de stad Luik rond 1850.

De suite is gelegen op de eerste verdieping en kijkt uit over de parktuin van het landhuis. Ze is perfect voor twee personen. Er is een slaapzone met een dubbel bed en een zogenaamde “natte” zone met een aparte douchekamer, een toilet en wastafel (haardroger is voorzien) en een ligbad op pootjes (nieuw!). Oh, en deze suite heeft ook een eigen, private sauna. Voor het gebruik van de sauna vragen we 30 euro per nacht extra handdoeken inbegrepen. Wens je nog badjassen dan kan je deze verkrijgen voor een surplus van 10 euro.

“Allen voor één, één voor allen, dat is ons motto.”
Alexandre Dumas

Prijs

100 euro voor één persoon
130 euro voor twee personen
Honden welkom 10 eur per verblijf.

Een uitgebreid regionaal ontbijt is ook inbegrepen in de kamerprijs. In het week-end hanteren we een minimum van 2 overnachtingen en geven we de voorkeur aan aankomst op vrijdag.

Let op!
We aanvaarden bons en cheques (bongo, gift for you, wonderbox,..) voor overnachtingen,  maar enkel in de week of van zondag op maandag . We vragen voor reservaties met deze bons vanaf 1 juni  2023 ook steeds een surplus van 30 euro per nacht   om het leefbaar te houden, we werken niet graag zo goed als gratis..
Dank voor jullie begrip!

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2020 heeft de gemeente Olne beslist om een toeristenbelasting in te voeren van 0,5 euro per persoon per nacht. Ik reken dit aan voor elke reservatie-aanvraag vanaf 1 februari 2020. Dit bedrag wordt telkens in MUNTSTUKKEN betaald. Het wordt ook vermeld op jullie factuur.
Dank voor jullie begrip.

Annulatievoorwaarden:

Wij vragen een voorschot van 50% bij reservatie via mail of per telefoon. Zonder voorschot, naam, adresgegevens en gsm nummer, is de reservatie niet geldig. Bent u genoodzaakt om te annuleren? Bij annulatie tot 14 dagen voor aankomst wordt enkel het voorschot in rekening gebracht. Bij annuleringen op minder dan 14 dagen van de dag van aankomst is het gehele boekingsbedrag verschuldigd.Dit vragen we dan via overschrijving. Bij boeking/reservering gaan jullie akkoord met deze voorwaarden.
Je mag wel altijd bij annulatie de nachten doorgeven aan andere personen!