Aux Quatre Bonniers

Kamer Georges Simenon

Voorzieningen

  • WiFi
  • Parking
  • Zithoek
  • Kabel TV
  • Vrijstaand bad
  • Elektrische auto opladen aan 0,20 euro per kWh

Een romantische kamer met een ouderwetse vrijstaande badkuip

Kamer Georges Simenon

Deze gezellige kamer biedt plaats aan maximaal drie gasten. Je slaapt er in alle comfort op een dubbel en een enkel bed. Deze kamer op de eerste verdieping staat bol van de charme en biedt zicht op de omliggende weilanden.

De kamer Georges Simenon heeft géén sauna. Maar de luxueuze Victoriaanse badkuip maakt dat goed.

“Het meer en de bergen zijn mijn landschap geworden, mijn realiteit.”
Georges Simenon

Prijs
1 pers 75 euro
2 pers 105 euro
3 pers 125 euro

Een uitgebreid regionaal ontbijt is ook inbegrepen in de kamerprijs. Bovendien krijg je een welkomstdrankje aangeboden. In het week-end hanteren we een minimum van 2 overnachtingen en geven we de voorkeur aan aankomst op vrijdag. Je kan ook met bankkaart betalen.
Badjassen en een flesje Chaudfontaine zijn verkrijgbaar voor 10 euro extra.

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2020 heeft de gemeente Olne beslist om een toeristenbelasting in te voeren van 0,5 euro per persoon per nacht. Ik reken dit aan voor elke reservatie-aanvraag vanaf 1 februari 2020. Dit bedrag wordt telkens in MUNTSTUKKEN betaald. Het wordt ook vermeld op jullie factuur.
Dank voor jullie begrip.

Annulatievoorwaarden:
Wij vragen een voorschot van 30% bij reservatie via mail of per telefoon. Zonder voorschot is de reservatie niet geldig. Bent u genoodzaakt om te annuleren? Bij annulatie tot 7 dagen voor aankomst wordt enkel het voorschot in rekening gebracht. Bij annulatie tot 3 dagen voor aankomst is 80% van het boekingsbedrag verschuldigd. Bij annulaties op minder dan 3 dagen van de dag van aankomst is het gehele boekingsbedrag verschuldigd.