Aux Quatre Bonniers

Kamer Georges Simenon

Voorzieningen

  • WiFi
  • Parking
  • Zithoek
  • Netflix
  • Vrijstaand bad
  • Elektrische auto opladen aan 0,70 euro per kWh

Een romantische kamer met een ouderwetse vrijstaande badkuip

Kamer Georges Simenon

Deze gezellige kamer biedt plaats aan maximaal drie gasten. Je slaapt er in alle comfort op een dubbel en een enkel bed. Deze kamer op de eerste verdieping staat bol van de charme en biedt zicht op de omliggende weilanden.

De kamer Georges Simenon heeft géén sauna. Maar de luxueuze Victoriaanse badkuip maakt dat goed.

“Het meer en de bergen zijn mijn landschap geworden, mijn realiteit.”
Georges Simenon

Prijs
1 pers 100 euro
2 pers 130 euro
3 pers 150 euro
Honden welkom 10 euro per verblijf.

Een uitgebreid regionaal ontbijt is ook inbegrepen in de kamerprijs. In het week-end hanteren we een minimum van 2 overnachtingen en geven we de voorkeur aan aankomst op vrijdag.

Let op!
We aanvaarden bons en cheques (bongo, gift for you, wonderbox,..) voor overnachtingen,  maar enkel in de week of van zondag op maandag . We vragen voor reservaties met deze bons vanaf 1 juni  2023 ook steeds een surplus van 30 euro per nacht   om het leefbaar te houden, we werken niet graag zo goed als gratis..
Dank voor jullie begrip!

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2020 heeft de gemeente Olne beslist om een toeristenbelasting in te voeren van 0,5 euro per persoon per nacht. Ik reken dit aan voor elke reservatie-aanvraag vanaf 1 februari 2020. Dit bedrag wordt telkens in MUNTSTUKKEN betaald. Het wordt ook vermeld op jullie factuur.
Dank voor jullie begrip.

Annulatievoorwaarden:

Wij vragen een voorschot van 50% bij reservatie via mail of per telefoon. Zonder voorschot, naam, adresgegevens en gsm nummer, is de reservatie niet geldig. Bent u genoodzaakt om te annuleren? Bij annulatie tot 14 dagen voor aankomst wordt enkel het voorschot in rekening gebracht. Bij annuleringen op minder dan 14 dagen van de dag van aankomst is het gehele boekingsbedrag verschuldigd.
Je kan wel je verblijf doorgeven aan andere personen, dus vervanging zoeken!
Bij boeking/reservering gaan jullie akkoord met deze voorwaarden.