Aux Quatre Bonniers

Kamer Georges Simenon

Voorzieningen

  • WiFi
  • Parking
  • Zithoek
  • Kabel TV
  • Vrijstaand bad
  • Elektrische auto opladen aan 0,20 euro per kWh

Een romantische kamer met een ouderwetse vrijstaande badkuip

Kamer Georges Simenon

Deze gezellige kamer biedt plaats aan maximaal drie gasten. Je slaapt er in alle comfort op een dubbel en een enkel bed. Deze kamer op de eerste verdieping staat bol van de charme en biedt zicht op de omliggende weilanden.

De kamer Georges Simenon heeft géén sauna. Maar de luxueuze Victoriaanse badkuip maakt dat goed.

“Het meer en de bergen zijn mijn landschap geworden, mijn realiteit.”
Georges Simenon

Prijs
1 pers 100 euro
2 pers 125 euro
3 pers 150 euro

Een uitgebreid regionaal ontbijt is ook inbegrepen in de kamerprijs. In het week-end hanteren we een minimum van 2 overnachtingen en geven we de voorkeur aan aankomst op vrijdag. Je kan ook met bankkaart betalen.
Badjassen en een flesje Chaudfontaine zijn verkrijgbaar voor 10 euro extra.

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2020 heeft de gemeente Olne beslist om een toeristenbelasting in te voeren van 0,5 euro per persoon per nacht. Ik reken dit aan voor elke reservatie-aanvraag vanaf 1 februari 2020. Dit bedrag wordt telkens in MUNTSTUKKEN betaald. Het wordt ook vermeld op jullie factuur.
Dank voor jullie begrip.

Annulatievoorwaarden:

Wij vragen een voorschot van 30% bij reservatie via mail of per telefoon. Zonder voorschot, naam, adresgegevens en gsm nummer, is de reservatie niet geldig. Bent u genoodzaakt om te annuleren? Bij annulatie tot 7 dagen voor aankomst wordt enkel het voorschot in rekening gebracht. Bij annuleringen op minder dan 7 dagen van de dag van aankomst is het gehele boekingsbedrag verschuldigd.

Vanaf 15 december 2020 gelden ook de volgende regels. Wij kunnen een reservering door jullie geannuleerd tot 7 dagen voor aankomst wegens de huidige pandemie (positieve test of quarantaine, graag met bewijs) gewoon verzetten mits een administratieve kost van 30 euro.
Het voorschot minus de administratieve kost geldt dan als aanbetaling voor jullie gewijzigde reservering.
Bij annulering op minder dan 7 dagen wordt het gehele voorschot in rekening gebracht en niet het volledige bedrag. Maar als de overnachting dan wordt geboekt door anderen, dan betaal je enkel de administratieve kost van 30 euro.
Moet ik verplicht sluiten, kunnen de reservaties gratis omgeboekt worden of krijgen jullie een voucher voor het resterende bedrag. In uitzonderlijke gevallen kan een deel van het voorschot ook terug betaald worden, telkens met vermindering van een administratieve kost.