Aux Quatre Bonniers

Atelier

Voorzieningen

  • WiFi
  • Parking
  • Douche
  • Elektrische auto opladen aan 0,70 euro per kWh

Een duplexkamer met douche

Atelier

Het Atelier heeft een eigen, private ingang. Van zodra je die deur opent, stap je binnen in een aangename open ruimte met erg hoog plafond en houten balken.

Deze charmante kamer is volledig uitgerust met alle moderne comfort. In het salonnetje breng je makkelijk enkele luie uren door. Daarnaast zijn er nog een eetruimte met tafel en stoelen, vlak naast de kleine gemeenschappelijke keuken. Het atelier heeft wel als blikvanger een soort AGA fornuis, dat in koude dagen kan gebruikt worden (let op: 2 uur warmstoken met hout!). Een pelletkachel straalt gezellige warmte de ruimte in. De badkamer is uitgerust met een douche.

Deze duplex kamer biedt onderdak aan maximaal drie personen. Er is een enkel bed, en een kamer met een dubbel bed. Vanuit dat bed heb je een prachtig zicht op de omliggende weilanden en de bossen rondom het huis. De kamer ligt vlak naast de gastenkeuken, en dat is handig voor een langer verblijf!

“Het belangrijkste is simpelweg van het leven genieten.
Gelukkig zijn — dat is al wat telt.”
Audrey Hepburn

Prijs
1 pers 100 euro
2 pers 130 euro
3 pers 150 euro
Honden welkom 10 euro per verblijf.

Een uitgebreid regionaal ontbijt is ook inbegrepen in de kamerprijs. In het week-end hanteren we een minimum van 2 overnachtingen en geven we de voorkeur aan aankomst op vrijdag.

Let op!

We aanvaarden bons en cheques (bongo, gift for you, wonderbox,..) voor overnachtingen,  maar enkel in de week of van zondag op maandag .
We vragen voor reservaties met deze bons vanaf 1 juni  2023 ook steeds een surplus van 30 euro per nacht om het leefbaar te houden, we werken niet graag zo goed als gratis..
Dank voor jullie begrip!

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2020 heeft de gemeente Olne beslist om een toeristenbelasting in te voeren van 0,5 euro per persoon per nacht. Ik reken dit aan voor elke reservatie-aanvraag vanaf 1 februari 2020. Dit bedrag wordt telkens in MUNTSTUKKEN betaald. Het wordt ook vermeld op jullie factuur.
Dank voor jullie begrip.

Annulatievoorwaarden:

Wij vragen een voorschot van 50% bij reservatie via mail of per telefoon. Zonder voorschot, naam, adresgegevens en gsm nummer, is de reservatie niet geldig. Bent u genoodzaakt om te annuleren? Bij annulatie tot 14 dagen voor aankomst wordt enkel het voorschot in rekening gebracht. Bij annuleringen op minder dan 14  dagen van de dag van aankomst is het gehele boekingsbedrag verschuldigd. Je kan wel altijd je verblijf doorgeven aan andere personen dus vervanging zoeken.