Aux Quatre Bonniers

Atelier

Voorzieningen

  • WiFi
  • Parking
  • Douche
  • Plattelandskeuken
  • Elektrische auto opladen aan 0,20 euro per kWh

Een duplexkamer met douche

Atelier

Het Atelier heeft een eigen, private ingang. Van zodra je die deur opent, stap je binnen in een aangename open ruimte met erg hoog plafond en houten balken.

Deze charmante kamer is volledig uitgerust met alle moderne comfort. In het salonnetje breng je makkelijk enkele luie uren door. Daarnaast zijn er nog een eetruimte met tafel en stoelen, vlak naast de kleine gemeenschappelijke keuken. Het atelier heeft wel als blikvanger een soort AGA fornuis, dat ik in koude dagen kan gebruikt worden (let op: 2 uur warmstoken met hout!). Een pelletkachel straalt gezellige warmte de ruimte in. De badkamer is uitgerust met een douche.

Deze duplex kamer biedt onderdak aan maximaal drie personen. Er is een enkel bed, en een kamer met een dubbel bed. Vanuit dat bed heb je een prachtig zicht op de omliggende weilanden en de bossen rondom het huis.

“Het belangrijkste is simpelweg van het leven genieten.
Gelukkig zijn — dat is al wat telt.”
Audrey Hepburn

Prijs
1 pers 75 euro
2 pers 105 euro
3 pers 130 euro
Supplement hond 10 euro

Een uitgebreid regionaal ontbijt is ook inbegrepen in de kamerprijs. Bovendien krijg je een welkomstdrankje aangeboden. In het week-end hanteren we een minimum van 2 overnachtingen en geven we de voorkeur aan aankomst op vrijdag. Je kan ook met bankkaart betalen. Badjassen en een flesje Chaudfontaine zijn verkrijgbaar voor 10 euro extra.

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2020 heeft de gemeente Olne beslist om een toeristenbelasting in te voeren van 0,5 euro per persoon per nacht. Ik reken dit aan voor elke reservatie-aanvraag vanaf 1 februari 2020. Dit bedrag wordt telkens in MUNTSTUKKEN betaald. Het wordt ook vermeld op jullie factuur.
Dank voor jullie begrip.

Annulatievoorwaarden:
Wij vragen een voorschot van 30% bij reservatie via mail of per telefoon. Zonder voorschot is de reservatie niet geldig. Bent u genoodzaakt om te annuleren? Bij annulatie tot 7 dagen voor aankomst wordt enkel het voorschot in rekening gebracht. Bij annulatie tot 3 dagen voor aankomst is 80% van het boekingsbedrag verschuldigd. Bij annulaties op minder dan 3 dagen van de dag van aankomst is het gehele boekingsbedrag verschuldigd.