Aux Quatre Bonniers

Suite Victor Hugo

Voorzieningen

  • WiFi
  • Parking
  • Sauna
  • Boxspring bed
  • Smart tv
  • Netflix
  • Elektrische auto opladen aan 0,20 euro per kWh

Een dromerige kamer met uitzicht

Suite Victor Hugo

Deze suite ontleent haar naam aan de beroemde schrijver Victor Hugo. Je hebt vast al gehoord van De bultenaar van de Notre Dame, misschien zijn bekendste boek. Victor Hugo reisde door onze regio en kwam daarbij onder de indruk van de natuurlijk schoonheid.

“Alles in balans krijgen is goed.
Alles in harmonie brengen, is nog beter.”
Victor Hugo

Deze suite kan 2 (+1) personen te slapen leggen. De suite Victor Hugo is stijlvol en heeft bovendien een eigen sauna. Voor het gebruik van de sauna vragen we voor één nacht slechts 15 euro, 25 euro’s vanaf 2 of meerdere nachten. Badjassen en een flesje Chaudfontaine zijn verkrijgbaar voor 10 euro extra.

Prijs

75 euro voor één persoon
109 euro voor twee personen
125 euro voor drie personen
20 euro voor een extra plooibed

Een uitgebreid regionaal ontbijt is ook inbegrepen in de kamerprijs. Bovendien krijg je een welkomstdrankje aangeboden. In het week-end hanteren we een minimum van 2 overnachtingen en geven we de voorkeur aan aankomst op vrijdag. Je kan ook met bankkaart betalen.

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2020 heeft de gemeente Olne beslist om een toeristenbelasting in te voeren van 0,5 euro per persoon per nacht. Ik reken dit aan voor elke reservatie-aanvraag vanaf 1 februari 2020. Dit bedrag wordt telkens in MUNTSTUKKEN betaald. Het wordt ook vermeld op jullie factuur.
Dank voor jullie begrip.

Annulatievoorwaarden:
Wij vragen een voorschot van 30% bij reservatie via mail of per telefoon. Zonder voorschot is de reservatie niet geldig. Bent u genoodzaakt om te annuleren? Bij annulatie tot 7 dagen voor aankomst wordt enkel het voorschot in rekening gebracht. Bij annulatie tot 3 dagen voor aankomst is 80% van het boekingsbedrag verschuldigd. Bij annulaties op minder dan 3 dagen van de dag van aankomst is het gehele boekingsbedrag verschuldigd.