Aux Quatre Bonniers

Suite Victor Hugo

Voorzieningen

  • WiFi
  • Parking
  • Sauna
  • Boxspring bed
  • Smart tv
  • Netflix
  • Elektrische auto opladen aan 0,20 euro per kWh

Een dromerige kamer met uitzicht

Suite Victor Hugo

Deze suite ontleent haar naam aan de beroemde schrijver Victor Hugo. Je hebt vast al gehoord van De bultenaar van de Notre Dame, misschien zijn bekendste boek. Victor Hugo reisde door onze regio en kwam daarbij onder de indruk van de natuurlijk schoonheid.

“Alles in balans krijgen is goed.
Alles in harmonie brengen, is nog beter.”
Victor Hugo

Deze suite kan 2 (+1) personen te slapen leggen. De suite Victor Hugo is stijlvol en heeft bovendien een eigen sauna. Voor het gebruik van de sauna vragen we 15 euro per nacht extra handdoeken inbegrepen.
Wens je nog badjassen en een flesje chaudfontaine dan kan je deze verkrijgen voor een surplus van 10 euro.

Prijs

110 euro voor één persoon
135 euro voor twee personen
160 euro voor drie personen

Een uitgebreid regionaal ontbijt is ook inbegrepen in de kamerprijs. In het week-end hanteren we een minimum van 2 overnachtingen en geven we de voorkeur aan aankomst op vrijdag. Je kan ook met bankkaart betalen.

Let op!
Door de stijgende elektriciteitskosten is het niet meer mogelijk om de vorige prijzen voor het gebruik van de privé sauna aan te houden. We vragen bij aankomst vanaf 1 september voor het gebruik van de sauna steeds 35 eur per keer.
Dit geldt ook voor alle bons en cheques, ook al staat er inbegrepen. Mijn excuses!
Dank voor jullie begrip!

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2020 heeft de gemeente Olne beslist om een toeristenbelasting in te voeren van 0,5 euro per persoon per nacht. Ik reken dit aan voor elke reservatie-aanvraag vanaf 1 februari 2020. Dit bedrag wordt telkens in MUNTSTUKKEN betaald. Het wordt ook vermeld op jullie factuur.
Dank voor jullie begrip.

Annulatievoorwaarden:

Wij vragen een voorschot van 30% bij reservatie via mail of per telefoon. Zonder voorschot, naam, adresgegevens en gsm nummer, is de reservatie niet geldig. Bent u genoodzaakt om te annuleren? Bij annulatie tot 7 dagen voor aankomst wordt enkel het voorschot in rekening gebracht. Bij annuleringen op minder dan 7 dagen van de dag van aankomst is het gehele boekingsbedrag verschuldigd.

Vanaf 15 december 2020 gelden ook de volgende regels. Wij kunnen een reservering door jullie geannuleerd tot 7 dagen voor aankomst wegens de huidige pandemie (positieve test of quarantaine, graag met bewijs) gewoon verzetten mits een administratieve kost van 30 euro.
Het voorschot minus de administratieve kost geldt dan als aanbetaling voor jullie gewijzigde reservering.
Bij annulering op minder dan 7 dagen wordt het gehele voorschot in rekening gebracht en niet het volledige bedrag. Maar als de overnachting dan wordt geboekt door anderen, dan betaal je enkel de administratieve kost van 30 euro.
Moet ik verplicht sluiten, kunnen de reservaties gratis omgeboekt worden of krijgen jullie een voucher voor het resterende bedrag. In uitzonderlijke gevallen kan een deel van het voorschot ook terug betaald worden, telkens met vermindering van een administratieve kost.