Aux Quatre Bonniers

Suite Victor Hugo

Voorzieningen

  • WiFi
  • Parking
  • Sauna
  • Boxspring bed
  • Netflix
  • Elektrische auto opladen aan 0,70 euro per kWh

Een dromerige kamer met uitzicht

Suite Victor Hugo

Deze suite ontleent haar naam aan de beroemde schrijver Victor Hugo. Je hebt vast al gehoord van De bultenaar van de Notre Dame, misschien zijn bekendste boek. Victor Hugo reisde door onze regio en kwam daarbij onder de indruk van de natuurlijk schoonheid.

“Alles in balans krijgen is goed.
Alles in harmonie brengen, is nog beter.”
Victor Hugo

De suite Victor Hugo is stijlvol en erg ruim. Oh, en deze suite heeft ook een eigen, private sauna. Voor het gebruik van de sauna vragen we 30 euro per nacht extra handdoeken inbegrepen. Wens je nog badjassen dan kan je deze verkrijgen voor een surplus van 10 euro.


Prijs

100 euro voor één persoon
130 euro voor twee personen
150 euro voor drie personen
Honden welkom 10 euro per verblijf.

Een uitgebreid regionaal ontbijt is ook inbegrepen in de kamerprijs. In het week-end hanteren we een minimum van 2 overnachtingen en geven we de voorkeur aan aankomst op vrijdag.

Let op!
We aanvaarden bons en cheques (bongo, gift for you, wonderbox,..) voor overnachtingen,  maar enkel in de week of van zondag op maandag . We vragen voor reservaties met deze bons vanaf 1 juni  2023 ook steeds een surplus van 30 euro per nacht   om het leefbaar te houden, we werken niet graag zo goed als gratis..
Dank voor jullie begrip!

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2020 heeft de gemeente Olne beslist om een toeristenbelasting in te voeren van 0,5 euro per persoon per nacht. Ik reken dit aan voor elke reservatie-aanvraag vanaf 1 februari 2020. Dit bedrag wordt telkens in MUNTSTUKKEN betaald. Het wordt ook vermeld op jullie factuur.
Dank voor jullie begrip.

Annulatievoorwaarden:

Wij vragen een voorschot van 50% bij reservatie via mail of per telefoon. Zonder voorschot, naam, adresgegevens en gsm nummer, is de reservatie niet geldig. Bent u genoodzaakt om te annuleren? Bij annulatie tot 14 dagen voor aankomst wordt enkel het voorschot in rekening gebracht. Bij annuleringen op minder dan 14 dagen van de dag van aankomst is het gehele boekingsbedrag verschuldigd. Dit vragen we dan via overschrijving. Bij boeking/reservering gaan jullie akkoord met deze voorwaarden.
Je kan wel altijd bij annulatie de reservering doorgeven aan andere personen, dus vervanging zoeken!